background image

GREAT SUPPORT. FAST.

SERVICE

MEER DAN ZOMAAR EEN BAAN

Iedereen die Lesonal-producten ontwikkelt, levert en ondersteunt, doet dit werk met passie en weet dat het behalen van de beste resultaten ook voor u en uw medewerkers van groot belang is. Ons team specialisten beschikt over uitgebreide kennis en vele jaren ervaring waarmee we het verschil kunnen maken voor uw autoschadeherstelbedrijf en we willen dit graag samen met u bewijzen.

background image

PARTNERSCHAP

Wij richten ons op effectieve en winstgevende partnerschappen met onze klanten die voor beide partijen optimaal lonend zijn. Deze samenwerking vormt een zeer belangrijk aspect van de Lesonal-beleving. Het is een win-win-situatie waarin mensen centraal staan, ondersteund door het Lesonal-voorstel. We luisteren goed naar u, zodat we van uw inzichten kunnen profiteren, uw uitdagingen begrijpen en onze oplossingen kunnen afstemmen op uw behoeften. Bij het kiezen van onze partners zoeken we gedreven mensen met passie en enthousiasme die prima werk willen leveren en hun bedrijf willen ontwikkelen.

background image

TRAINING

Profiteer van onze ervaring
We kunnen u ondersteuning bieden met een reeks aan trainingen en on-site adviezen, zowel op technisch als op commercieel en administratief vlak, zodat u optimaal van de laatste product- en procesontwikkelingen kunt profiteren. We staan klaar om onze inzet, expertise en middelen in te zetten om uw autoschadeherstelbedrijf winstgevender te maken.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.