background image

GREAT FINISH. FAST.

OVER ONS

MAAK HET VERSCHIL MET LESONAL

Een goede afwerking verdient een goede start, zodat u met uw klanten voorop blijft lopen in deze snel veranderende sector en u zich kunt blijven richten op de toekomst.

Met ruim 160 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst als het gaat om eersteklas reparaties in precies de juiste kleur, biedt Lesonal u de perfecte finishing touch. Elke keer weer.

We weten hoe belangrijk uw klanten voor u zijn. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met minimale doorlooptijd moet u flexibel, gedreven en creatief zijn - vooral als er sprake is van een race tegen de klok.

car in red light

GREAT RESULTS. FAST

Snelheid en kwaliteit – twee kenmerken die bij Lesonal hand in hand gaan. Wij willen niets anders dan u voorzien van de beste lakproducten waarmee u optimale resultaten kunt behalen. Snelle reparaties waarbij de kwaliteit voorop staat. Dat is de belofte van Lesonal. De superieure afwerking en snelheid zijn cruciaal als het gaat om klanttevredenheid en een grotere productiviteit. Lesonal maakt reparaties eenvoudiger voor u en uw medewerkers, omdat we u met onze producten altijd willen voorzien van optimale voordelen en een assortiment dat compact, universeel en gebruiksvriendelijk is. Productnamen zijn helder en kort en productetiketten zijn voorzien van een kleurcode voor snelle identificatie.

image1

GREAT PROCESS. FAST.

Vertrouw op de productiviteit en kosteneffectiviteit van Lesonal: Met Lesonal kunnen autoschadeherstelbedrijven hun productiviteit vergroten en tegelijkertijd uitstekend werk leveren. De meeste additieven zijn multifunctioneel, waardoor voorraadniveaus en -kosten beperkt kunnen blijven. Via het Lesonal-productassortiment creëren we allerlei mogelijkheden om kosten te besparen en uw opbrengst te verhogen – zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en service! Producten die worden ondersteund door ons speciale ondersteuningsteam van Lesonal-specialisten én door geavanceerde kleurentools waarmee u zeker weet dat het resultaat altijd direct goed is. Wij beloven u toonaangevende producten te leveren. Zodat u beschikt over het snelste en meest efficiënte systeem voor afwerkingen van topkwaliteit. Geholpen door een van 's werelds meest geavanceerde tools voor het kiezen van de juiste kleur helpen we u altijd optimale resultaten te leveren aan uw klanten.

image1

GREAT SUPPORT. FAST.

De technische buitendienst en distributiepartners van Lesonal staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste productsysteem voor uw werkzaamheden en bij het uitvoeren van naadloze reparaties op een groot aantal ondergronden. We zijn er om u te helpen en te adviseren, waar en wanneer dan ook. Bij het kiezen van onze partners zoeken we gedreven mensen met passie en enthousiasme die prima werk willen leveren en hun bedrijf willen ontwikkelen. Wij richten ons op effectieve en winstgevende partnerschappen met onze klanten die voor beide partijen optimaal lonend zijn. Deze samenwerking vormt een zeer belangrijk aspect van de Lesonal-beleving. Het is een win-win-situatie waarin mensen centraal staan, ondersteund door het Lesonal-voorstel, zodat u zich kunt blijven richten op de toekomst.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.