Technische Training

Het beste uit Lesonal-producten halen

 

Lesonal onderscheidt zich op vele fronten, bijvoorbeeld door haar product assortiment, kleurentools en intensieve logistieke dienstverlening, maar ook door haar onuitputtelijke kennis op het gebied van de processen in het schadebedrijf.

Het succes van het schadebedrijf wordt vooral bepaald door de medewerkers. Door middel van ons uitgebreide trainingsprogramma, waarbij we de kennis en vaardigheden van de deelnemers verbeteren, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers iedere reparatie gemakkelijk en snel tot een goed einde te brengen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan procesgericht denken van de deelnemers.

Het Lesonal team biedt hierbij ondersteuning en helpt met slimme werktechnieken om de effici├źntie in de werkplaats te verbeteren. Het programma technische trainingen omvat trainingen voor zowel autoschadeherstellers als bedrijven die meer gericht zijn op bedrijfswagens.

  1. Bijtint training Lesonal module A
  2. Bijtint training Lesonal module B
  3. 3-laags systeem
  4. Spotrepair Lesonal
  5. Voorbewerken module A
  6. Voorbewerken module B
  7. Zwaar  vervoer / industrie-spuiten
  8. Koplampherstel
  9. Kunststofherstel

Mocht u interesse hebben of andere wensen hebben op technisch gebied, vraag het uw accountmanager. Hij kan u exact vertellen wat de toegevoegde waarde voor u is en welke andere ondersteuning we u kunnen bieden.