Lesonal introduceert Cool Clear AS

De luchtdrogende blanke lak

 

​Lesonal Cool Clear AS is een nieuwe flexibele blanke lak die uitstekend aan de lucht droogt en veel keus biedt voor het droogproces. Hij wordt wel 'de nieuwste beste vriend van de autoschadeherstelbedrijven' genoemd omdat er geld mee bespaard wordt en er meer werk mee kan worden uitgevoerd.

Er is veel concurrentie in de markt voor reparaties, waar tijd geld is. Daarom moet de flexibiliteit van de nieuwe Lesonal blanke lak de autoschadeherstelbedrijven wel erg aanspreken. Allereerst kunnen spuiters met Cool Clear AS reparaties aan de lucht laten drogen. Dit bespaart niet alleen energiekosten maar maakt de spuitcabine ook vrij voor ander werk.

'Zowel grote als kleine autoschadeherstelbedrijven kunnen flink besparen door Cool Clear AS te gebruiken en niet alleen vanwege lagere energiekosten' aldus Rogier Sassen, VR Premium Sales Manager Lesonal Benelux. 'Cool Clear AS is op kamertemperatuur stofdroog na 5 minuten en bij 60°C al na 2 minuten. Hierdoor wordt de kans op stofinsluiting verkleind zodat bedrijven veel minder tijd en mankracht kwijt zijn aan poetsen.'

Spuiters kunnen nu dankzij Cool Clear AS meer werk aannemen. Rogier Sassen: 'De korte droogtijd van Cool Clear AS maakt dit product ideaal voor allerlei toepassingen, zoals snelle reparatietechnieken. Door de grotere flexibiliteit kunnen autoschadeherstelbedrijven in deze sterk competitieve markt een belangrijke voorsprong nemen.'

Cool Clear AS heeft een lange potlife van maximaal vier uur bij kamertemperatuur en levert daardoor veel minder afval op dan vergelijkbare producten. Bovendien hoeft er minder vaak gemengd te worden, zodat de spuiters hier minder van hun kostbare tijd aan hoeven te besteden en zij nog efficiënter kunnen werken.

Cool Clear AS droogt snel aan de lucht, is snel stofdroog en heeft een lange potlife. Dit product wordt hierdoor de eerste keus voor autoschadeherstelbedrijven die een veelzijdige blanke lak willen die voor meer verschillende klussen geschikt is en waarmee geld kan worden bespaard.

Lesonal is een merk van één van de belangrijkste leveranciers van coatings ter wereld, AkzoNobel, en kan putten uit de kennis en ervaring van dit bedrijf.