Lesonal Trainingsdag een succes!

 

Op 12 maart organiseerde Lesonal een trainingsdag bij AkzoNobel in Sassenheim voor alle buitendienstmedewerkers van Spectrum Mijdrecht, Altac Drachten, AJ Coatings de Klomp, Color Up Rijssen en Wico Cuijk.

Doel van deze dag was om iedereen te informeren over de laatste ontwikkelingen van Lesonal. Rogier Sassen, VR Premium Sales Manager Lesonal Benelux, opende de dag met een uiteenzetting van de huidige AkzoNobel organisatie om daarna in te zoomen op Lesonal. Aansluitend werd men geïnformeerd over de Lesonal Product Catalogus, een volledig naslagwerk van de Lesonal producten, de nieuwe digitale News Letter en de producttraining. Op het technische vlak werden de nieuwe Color Tools geïntroduceerd. De ochtend werd afgesloten met een presentatie van Roeland Jongejan, Business Consultant, over de activiteiten van het Lesonal Partner Program.

In de middag kregen de aanwezigen een rondleiding door het laboratorium en konden zij een kijkje in de keuken nemen van kleurontwikkeling, kleurperceptie en de digitalisering van kleur.

Aan het einde van deze succesvolle dag kregen alle buitendienstmedewerkers de compleet nieuwe Lesonal Sales Manual uitgereikt. Een handige tool voor gebruik bij de dagelijkse werkzaamheden.